preloader

Hakkımızda

icon-1

Taleplerinize odaklı profesyonel ekibimiz ile

HEX Teknoloji

İşletmeleri ve insanları teknoloji ile dönüştürmek için kuruluşumuzdan bu yana en üst düzeyde sizlere hizmet ediyoruz!

2020’deki başlangıcından bu yana, Hex Teknoloji , Çeşitli endüstrilerin gereksinimlerini karşılamak için özel olarak hazırlanmış kapsamlı Bilgi Teknolojileri çözümleri ve altyapı mühendisliği hizmetleri sunuyoruz. Yenilikçi yeteneklerimiz, hedeflenen tüm pazarlarda genişlememizi mümkün ve geleceği güvenli hale getiriyor.

Misyonumuz

Türkiye ve Orta Doğu’daki şirketlere ve kuruluşlara, işlerini birbirine bağlamalarına, dijitalleştirmelerine ve korumalarına yardımcı olan en uygun teknolojik çözümleri sunuyoruz.

Vizyonumuz

Gelişmiş teknolojileri yaratan ve günlük yaşamımıza sokan yetenekli insanları yetiştirerek toplumda itici güç olmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz, işimizi yeni pazarlarda geliştirmek, BT güvenliği, iş uygulamaları, video teknolojileri ve bunun altında yatan tüm altyapı için akıllı sistem çözümleri oluşturmak ve uygulamaktır. Bu şekilde müşterilerimizin dijital dönüşümün zorluklarını aşmalarına ve iş potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı oluyoruz.

Değerlerimiz
  • KALİTE – Temsil ettiğimiz değerleri tanımlayan ve işimizin her alanında örülmüş anahtar kelimedir.
  • YENİLİKLER  Teknolojik çözümlerin geliştirilmesi ile ilgili dijital toplumun zorluklarını karşılayacaktır. Bilgi tabanının iyileştirilmesi ve inovasyon kapasitesinin geliştirilmesi, şirketlerin dijital ekonomi çağında faaliyet gösterme biçimlerini dönüştürmelerine yardımcı olacak son teknoloji çözümler sunmamızı sağlıyor.
  • ORTAKLIK  Pazardaki başarımız, faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde toplam ekonomik potansiyelin geliştirilmesi olan ortak bir hedef göz önünde bulundurularak değerler ve sağlam iş ilişkileri yaratmada bireylerin, çalışanların, satıcıların ve son kullanıcıların sinerjisinin sonucudur.
  • BÜTÜNLÜK – Çıkar gruplarıyla, ait olduğumuz endüstriyle ve bir bütün olarak toplumla ilgili olarak bütünlük sağlar. Bilgi teknolojileri, günlük işlerimizi ve yaşamımızı daha da iyileştirmek için en yüksek iş standartlarını ve sorumluluklarını empoze eden zorlu bir endüstridir.
  • SOSYAL SORUMLULUK  İş stratejisi ve iyi uygulamalara uygun olarak, ekonomik, sosyal veya ekolojik sorun olsun, kalkınmaya ilham veren ve daha geniş sosyal topluluk standartlarını iyileştiren faaliyetlere kendimizi adadık.
Bizi Diğerlerinden Ayıran Nedir?

Bire Bir Danışma

Danışmanınız ile bire bir çalışmanın kolaylığı

Size Özel Çözümler

Özel ihtiyaçlarınıza uygun ürünler ve çözümler

Anında Yanıt

Günlerce beklemeden danışmanınızdan yanıt alın

Netlik

Yaptığımızı söylüyoruz ve söylediğimizi yapıyoruz

HEX Teknoloji Kültürü

HEX Teknoloji uzun zamandır bir “açık kapı” şirketidir. Ekibimiz, temel değerlerimizi ve onların müşterilerimize “yolumuzu” sunmadaki rolünü benimser. Hepimiz kritik rakamlarımızı durmaksızın izliyoruz ve sürekli iyileştirmeye odaklanıyoruz. Genellikle personel önerileri, çalışma şeklimizde ilerlemelere yol açar. Sorumluluk kültürünü benimsiyoruz ve herkes başarılarımızı paylaşıyor.

Bunun sonucu, insanların birçok yönden sahipler gibi düşündüğü ve davrandığı bir şirkettir. Ekibimizdeki birçok kişi, çalışanlarımıza sağlam bir temel getiren onlarca yıldır bizimle birlikte. Ekip üyeleri, müşterilerimizin başarısını tutkuyla önemser ve bunu başarmalarına yardımcı olmak için çok çalışır.

Temel Değerlerimiz – ULAŞMAK (REACH)

Saygı ve Takım Çalışması (Respect & Teamwork)
Birbirimize saygı ve destekle davranırız; güçlü bir ekibin, güçlü bireylerden oluşan bir koleksiyondan daha güçlü olduğunu anlıyoruz. Birlikte mükemmellik için çabalamaya kararlıyız.

Keyifli ve Anlamlı Çalışma(Enjoyable & Meaningful Work)
Çalışma ortamımızı olumlu ve eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz. Topluluğumuza olumlu katkılarda bulunur ve kazanımlarımızı kutlarız.

Hesap Verebilirlik ve Mesleki Gelişim(Accountability & Professional Development)
Sözlerimizi yerine getirmekten kişisel olarak sorumluyuz. Kişisel ve profesyonel hedefler belirler ve bu hedeflere ulaşmak için çok çalışırız. Dürüstlük içinde hareket eder ve genel hedeflerimize yönelik bireysel olarak yaptığımız katkıların farkındayız.

Müşteri Başarısı(Customer Success)
Müşteri hedeflerini ilk sıraya koyarız. Müşteri hedeflerine ulaşmak için bir strateji geliştirir ve teknolojiyi kullanırız. Teknolojinin ticari etkisine odaklanıyoruz.

Sağlıklı Şirket(Healthy Company)
Herkese en fazla fırsatı sunmaya çalışıyoruz. Sürekli evrim kültürünü benimsiyoruz. Arzu edilen sonuçları tekrar tekrar yaratan bir sürece duyulan ihtiyacı anlıyoruz. Hem operasyonel hem de finansal olarak birinci sınıf sonuçlar için çalışıyoruz.